Chceš Dobrou Sex Seznamku?

V extázi mačkala rukamasvoje prsa, křečovitě zavřenými ústa se pokoušela zabránithlasitým vzdechům. Její svatyňka byla překvapivě vlhká. Ale co na tom záleží,neměla čeho litovat. Rukama jemněrozevřel její závojíčky, aby tak vytvořil prostor pro jemnou adůkladnou práci svého jazyka. Na okamžik zvedl hlavu, aby se podíval, jak se jí tolíbí.

Vhale brněnského hlavního nádraží bylo, jako každou nedělitouto dobou, téměř liduprázdno. „Eurocity 172 Vindobona přijede k nástupišti číslojedna, kolej první,“ odsekával jednotlivá slova mužský hlasstaničního rozhlasu. Dala mu je před oči.

  
Jó, dnes je člověk “chráněný” fakt všude 🙂 Ani jeden jsme tomu nevěnovali pozornost a pěkně jsme šoustali zezadu. Jednou večer jsme zajeli na naše místečko v lese.   
Nikdy nezapomenu na jeho první pusu, na to šílené vzrušení na každé tajné schůzce. Zakoukala jsem se do ženáče, jak už se to stává, stali se z nás tajní milenci.Když jsme byli v nejlepším, objevilo se jiné auto. Touha a chuť byla cítit ve vzduchu, takže jen jsme zastavili a už jsme se na sebe vrhli, strhávali oblečení. V té extázi jsem otevřela oči a před námi stáli dva policajti a dívali se na nás.

sex seznamka plzen

Leave a comment